Optreden De Hoprank in Peize (5 juni 2018)

 

December vorig jaar waren we te gast in De Hoprank in Peize voor een kerstconcert, waar we natuurlijk vooral veel kerstliedjes hebben gezongen. Dat kerstconcert was de aanleiding om het koor nog eens uit te nodigen, maar dan voor een optreden met liedjes uit het "gewone" repertoire. Ook de "gewone" liedjes bleken bij de bewoners bijzonder in de smaak te vallen, getuige de vele enthousiaste reacties tijdens en na afloop van het optreden.

 

img 1622 1000

 Foto: Jan Bartol

 

 

Geslaagd optreden Gekleurd Grijs Festival Emmen (20 april 2018)

 

Veel publieke belangstelling tijdens het Gekleurd Grijs Festival in de Holdert in Emmen op 20 april jongstleden. Ook het optreden van de Rôner Singers was zeer geslaagd. Op speciaal verzoek van de organisatie had het optreedprogramma een hoog meezinggehalte en dat hadden ze goed ingeschat. Het publiek deed enthousiast mee. De foto onder deze tekst is gemaakt in opdracht van de organisatoren van het Festival.
Op de pagina FOTO's nog negen andere foto's, allemaal gemaakt door Gina Bartol.

 

emmen 20 4 2018

 Foto: De Holdert/Emmen

 

Dinsdag 17 april 2018 openbare repetitie in Tolbert

 

Altijd al eens willen weten hoe het er op een koorrepetitie aan toegaat? Hoe de wisselwerking tussen dirigent, muzikant en koorleden is en hoe een koor zich voorbereidt op een optreden? Of misschien denkt u erover om zelf lid te worden van een koor?
Om welke reden dan ook, u bent van harte welkom op onze openbare repetitie op dinsdag 17 april 2018 in wooncentrum Tolberterheem in Tolbert. De repetitie begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

 

 

Optreden Rôner Singers op Gekleurd Grijs Festival in Emmen

 

Op vrijdag 20 april 2018 vindt voor de derde keer het Gekleurd Grijs Festival plaats in woonwijkcentrum de Holdert in Emmen. Een festival voor en door senioren en hun vrienden en families. Op het programma staan muzikale optredens, workshops, presentaties, exposities en een culturele markt. Onder het genot van een hapje en een drankje valt er veel te ontdekken op het gebied van dans, muziek, schilderen, theater, film en digitale kunst.
De organisatie van het Gekleurd Grijs Festival heeft de Rôner Singers uitgenodigd om 's middags een optreden te verzorgen op het hoofdpodium. Ons optreden begint om 14.45 uur en zal ongeveer 40 minuten duren.
Het festival is gratis toegankelijk voor senioren en ook de deelname aan de activiteiten is gratis.

 

 Poster Gekleurd Grijs Festival 20 04 2018

 

Copyright © 2018 Roner Singers. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.