Nieuw repertoire

Er is op dit moment niet veel nieuws te melden voor de buitenwacht, maar we zijn als koor wel heel erg druk bezig momenteel. Druk met het instuderen van tal van nieuwe liedjes, zoals bijvoorbeeld Annie's Song, Waarom fluister ik je naam nog, Take my hand, Wem kan segla en het eerste nieuwe nummer voor de kerst is ook al geoefend.
Het is leuk om tijdens de repetities hard te werken en nieuwe nummers in te studeren. En die nummers dan t.z.t. bij een optreden voor publiek uit te voeren natuurlijk.

 

De Rôner Singers wensen u mede namens de dirigent en de muzikanten een gezond, gelukkig en muzikaal 2019!

 

 

 

Kerstoptreden in De Hoprank

Op vrijdagmiddag 21 december een kerstoptreden in De Hoprank in Peize. Dankzij onze dirigent die zoals gebruikelijk behalve de muzikale leiding ook de presentatie voor z'n rekening nam was er heel veel interactie met het publiek. Een super gezellige muzikale middag!

 Foto: Jan Bartol

 

Geslaagd kerstconcert (met samenzang) in Nuis

Winter Wonderland: de zondag van ons kerstconcert viel de eerste (en misschien wel de enige?) sneeuw van de maand december. Een prachtig gezicht, maar gelukkig geen reden voor het publiek om niet naar het concert te komen. De kerk was helemaal vol.

Dirigent Sim Noordhof nam het koor én regelmatig ook het publiek mee in een opeenvolging van bekende en minder bekende kerstliedjes en swingende gospels. De muzikale begeleiding werd verzorgd door Harry de Geeter (piano) en Jan Heerkes (accordeon). Afgaande op de mooie en lovende reacties van het publiek was het een geslaagd en sfeervol concert en zijn we er prima in geslaagd om iedereen alvast in kerststemming te brengen.

 

 Foto's: Jan Bartol

 

 

Save the date: 16 december 2018 Kerstconcert (met samenzang) in Nuis

 

 

Mensen voor wie het geen echte kerst is zonder een kerstconcert kunnen ook dit jaar weer terecht bij ons koor Rôner Singers. Op zondagmiddag 16 december organiseren wij ons inmiddels traditionele kerstconcert in de mooie historische kerk van Nuis.

Onder leiding van dirigent Sim Noordhof is er hard geoefend op het kerstrepertoire en dat heeft een programma van bekende, lichte en vrolijke kerstliedjes opgeleverd, afgewisseld met een aantal swingende gospels en mooie gedragen nummers. 
We hebben gemerkt dat het publiek dat de kerstconcerten bezoekt graag meezingt. Dat is ook dé manier om alvast in kerststemming te komen. Het concert van 16 december biedt daarom veel ruimte voor samenzang. Van een groot aantal liedjes zal de tekst in het programmaboekje worden afgedrukt. 

Onze vaste pianist Harry de Geeter zal het koor muzikaal begeleiden samen met Jan Heerkes, onze nieuwe accordeonist.
 
Het concert begint om 15.00 uur, de kerk is open om 14.30 uur. De entree bedraagt € 10,00 (inclusief koffie/thee in de pauze). Voor het kerstconcert in Nuis bestaat altijd veel belangstelling dus wacht niet te lang met reserveren.
Dat kan telefonisch (050 503 36 03) of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

 

Optreden De Hoprank in Peize (5 juni 2018)

December vorig jaar waren we te gast in De Hoprank in Peize voor een kerstconcert, waar we natuurlijk vooral veel kerstliedjes hebben gezongen. Dat kerstconcert was de aanleiding om het koor nog eens uit te nodigen, maar dan voor een optreden met liedjes uit het "gewone" repertoire. Ook de "gewone" liedjes bleken bij de bewoners bijzonder in de smaak te vallen, getuige de vele enthousiaste reacties tijdens en na afloop van het optreden.

 

img 1622 1000

 Foto: Jan Bartol

 

 

Geslaagd optreden Gekleurd Grijs Festival Emmen (20 april 2018)

Veel publieke belangstelling tijdens het Gekleurd Grijs Festival in de Holdert in Emmen op 20 april jongstleden. Ook het optreden van de Rôner Singers was zeer geslaagd. Op speciaal verzoek van de organisatie had het optreedprogramma een hoog meezinggehalte en dat hadden ze goed ingeschat. Het publiek deed enthousiast mee. De foto onder deze tekst is gemaakt in opdracht van de organisatoren van het Festival.
Op de pagina FOTO's nog negen andere foto's, allemaal gemaakt door Gina Bartol.

 

emmen 20 4 2018

 Foto: De Holdert/Emmen

 

Dinsdag 17 april 2018 openbare repetitie in Tolbert

Altijd al eens willen weten hoe het er op een koorrepetitie aan toegaat? Hoe de wisselwerking tussen dirigent, muzikant en koorleden is en hoe een koor zich voorbereidt op een optreden? Of misschien denkt u erover om zelf lid te worden van een koor?
Om welke reden dan ook, u bent van harte welkom op onze openbare repetitie op dinsdag 17 april 2018 in wooncentrum Tolberterheem in Tolbert. De repetitie begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

 

 

Optreden Rôner Singers op Gekleurd Grijs Festival in Emmen

Op vrijdag 20 april 2018 vindt voor de derde keer het Gekleurd Grijs Festival plaats in woonwijkcentrum de Holdert in Emmen. Een festival voor en door senioren en hun vrienden en families. Op het programma staan muzikale optredens, workshops, presentaties, exposities en een culturele markt. Onder het genot van een hapje en een drankje valt er veel te ontdekken op het gebied van dans, muziek, schilderen, theater, film en digitale kunst.
De organisatie van het Gekleurd Grijs Festival heeft de Rôner Singers uitgenodigd om 's middags een optreden te verzorgen op het hoofdpodium. Ons optreden begint om 14.45 uur en zal ongeveer 40 minuten duren.
Het festival is gratis toegankelijk voor senioren en ook de deelname aan de activiteiten is gratis.

 

 Poster Gekleurd Grijs Festival 20 04 2018

 

 

Copyright © 2019 Roner Singers. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.